Littlephant är ett svenskt varumärke för dig, ditt hem och dina barn, grundat av formgivare och illustratör Camilla Lundsten. Namnet kommer från den lilla karaktären Lillefanten, en liten röd elefant som skapades i Camilla´s barnboksvärld. Idag finns 10 böcker utgivna av Rabén och Sjögren.

Varumärket Littlephant riktar sig till både stora och små och vill sudda ut gränsen mellan vart barn och vuxna lever och leker i hemmet. Ett hem är till för alla som bor där och Littlephants heminredning och leksaker skall klara de kraven, både praktiskt och estetiskt. Både hålla hög kvalitet, vara visuellt sköna, kreativa och pedagogiskt lekfulla. Textil på löpmeter och porslin anpassat för små eller stora händer, smarta accessoarer, väskor som förenklar vardagen, de mjukaste bebisfiltarna och utvecklande leksaker är bara några av de produkter som finns i dag.

Att leva och verka i symbios med naturen är en av grundstenarna i Littlephants filosofi. Allt tillverkas med största möjliga hänsyn tagen till vår natur och våra medmänniskor.

Upptäck mer av Littlephants värld »