Kvällen gästas även av Sveriges Arkitekters studentsamordnare Nina Maanmies som svarar på frågor om titlar och utbildning. Dryck och lättare förtäring serveras från 17.30. Bjud gärna in kollegor, vänner eller studiekamrater!

Tilde Haremst (LTH Arkitektur/Henning Larsen)
Tog examen våren 2017 från arkitektskolan i Lund, före examen har Tilde haft praktik hos Henning Larsen, först ett år i Köpenhamn och senare 6 månader i Hong Kong. Tilde är nu anställd som arkitekt hos Henning Larsen i Köpenhamn, och arbetar med konceptutveckling och design.

Axel Helander (SLU Alnarp/Sydväst Arkitektur och Landskap)
Axel började som praktikant så Sydväst arkitektur och landskap hösten 2013, tog examen från SLU i Alnarp våren 2015 och är nu anställd som landskapsarkitekt på Sydväst och arbetar med gestaltning, 3d-modellering och förmedling av idéer i bild.

Rebecca Norberg (SLU Alnarp/KADK – Dansk Arkitektur Center/Egen studio)
Rebecca tog examen från arkitekt- och designskolan KADK, the Royal Danish Academy of Fine Art, i Köpenhamn våren 2017 efter att ha tagit en kandidat i landskapsarkitektur vid SLU Alnarp. Sedan examen arbetar Rebecca halvtid på Danskt Arkitektur Center där hon även extrajobbade vid sidan av min master, resterande tid sker som frilans via sin egen studio och med arbete för en "Think and Do tank" som heter Sharing.Lab.

Ingrid Tufvesson (Chalmers/LTH Arkitektur/Gunilla Svensson arkitektkontor)
Ingrid tog examen från arkitektskolan i Lund sommaren 2017 med fokus på gestaltning i kulturhistoriska miljöer. Varvat med studierna har hon arbetat på Malmö Stadsbyggnadskontor och Region Skåne samt frilansat. Sen hösten 2017 arbetar Ingrid på Gunilla Svensson arkitektkontor, främst med projektering och bygghandlingsskedet.

OM ABAR
Sveriges Arkitekter Skåne anordnar regelbundet ABAR – kvällar med mingel och föreläsningar på Form/Design Center. Målsättningen är att erbjuda medlemmar en plats att mötas, diskutera och fördjupa sig i ämnet arkitektur; inredning, landskap, hus och stadsbyggnad.

PLATS: Form/Design Center
ARRANGÖR: Sveriges Arkitekter Skåne
KOSTNAD: Gratis