Elding Oscarson drivs sedan starten 2007 av Johan Oscarson och Jonas Elding. Erfarenhetsbasen är gedigen och unik i svensk arkitekturvärld och täcker både internationell och svensk byggnadsarkitektur från publika byggnader som museer, till privathus, inredning, möbel - och produktformgivning.

Jonas Elding har under 8 år varit anställd på SANAA i Tokyo och där varit handläggare för New Museum of Contemporary Art i New York. Utöver detta har han medverkat i flera större projekt, som De Kunstlinie Almere, kulturhus och teater i Holland. Johan Oscarson har under 7 år varit anställd på Sandellsandberg i Stockholm, där han bland annat varit handläggare för Villa Nilsson på Öland och för inredningen av OMX Nasdaqs huvudkontor.

Elding Oscarson har genom en rad uppmärksammade projekt på kort tid etablerat en tydlig närvaro inom ny svensk arkitektur. Genombrottsverket Townhouse har belönats med ett flertal nationella och internationella utmärkelser. Genom tävling och parallella uppdrag har Elding Oscarson under senaste åren vunnit två stora pågående uppdrag: Skissernas museum i Lund och påbyggnaden av Grand Hotel i Stockholm.

TID: Onsdag 06.04 kl. 18-20 (lättare förtäring och dryck serveras från kl. 17.30)
PLATS: Form/Design Center
ARRANGÖR: Sveriges Arkitekter Skåne
KOSTNAD: Ingen kostnad
FACEBOOK: www.facebook.com/events