Fri entré

Program

Varje år arrangerar Form/Design Center en omfattande programverksamhet, både med utgångspunkt i utställningarna och i den pågående kultur- och samhällsdebatten. Genom visningar, workshops, föreläsningar och samtal erbjuder vi publiken ytterligare fördjupning som främjar dialog och ökad delaktighet. Programaktiviteterna arrangeras till stor del i samverkan med olika organisationer, akademi, näringsliv och offentlig sektor.

OBS: På grund av tekniska problem i inledningen så startar konferensen 22:25 min in i sändningen. Grafisk design för konferensen: Andréason & Leibel

H22: Politiken i praktiken – perspektiv på hållbara livsmiljöer

Konferens
Helsingborg

Se heldagskonferensen från H22 i Helsingborg med utgångspunkt i Gestaltad livsmiljö och New European Bauhaus som lyfter frågor kring framtidens gestaltade livsmiljöer.

Läs mer
SSDD Studio Lokstallarna

SSDD Studio

Southern Sweden Design Days

Titta på SSDD Studio! Under Malmös nya designfestival Southern Sweden Design Days 19–22 maj 2022 visades ett fullspäckat program med panelsamtal, seminarier, intervjuer och workshops. I programmet finns också en mängd digitalt innehåll att utforska.

Allt innehåll i SSDD Studio och digitala programpunkter går att se i efterhand på southernswedendesigndays.com.

Titta på SSDD Studio
GL konferens

DESIGNENS ROLL INOM GESTALTAD LIVSMILJÖ

Konferens

Form/Design Center och Röhsska museet i Göteborg har tillsammans arrangerat två halvdagskonferenser med syfte att lyfta design och tydliggöra det vidgade designområdet inom den nya politiken för gestaltad livsmiljö.

Den första konferensen ägde rum på Röhsska museet den 18 november 2021 och den 21 april 2022 hölls den andra konferensen på Form/Design Center. Båda konferenserna går att se i efterhand på vår Play-kanal.

Titta på konferensen