Dags för Kolla!-samtal på årets tema Mod & misslyckanden. Träffa grafiska formgivarna Morag Myerscough, England, och Mari Randsborg, Danmark, som båda kommer att dela med sig av sina olika karriärer, erfarenheter och motgångar. Samtalsledare är Elin Alvemark, samhällsdebattör, skribent och dj.

Morag Myerscough arbetar med platsspecifik grafisk design och skapar mötesplatser och installationer på oväntade ställen. Hon har till exempel byggt om ett tåg till ett café, rest ett kärlekstempel vid Southbank Centre i London och skapat prisbelönta miljöer på sjukhus och museer. Hon säger att hon ”makes places from spaces that people like to be in, that stimulate and often make you smile.” Studio Myerscough är baserad i London, UK.

Mari Randsborg, utbildad arkitekt och grafisk designer, är VD för danska e-Types Group – en varumärkes- och designbyrå, e-Types och e-Types Daily, och Playtype, ett typsnittsfoundry med egen butik baserad i Köpenhamn. Randsborg kommer att prata om strategi, mod och misslyckanden bakom öppnandet av en koncepbutik helt ägnad åt typsnitt.
Läs mer om de medverkande »

Detta samtal är liksom Kolla-samtalet i samband med prisutdelningen på Arkitektur- och designcentrum den 12 november curerat av Hall of Femmes.
Läs mer om det »

Välkommen att stanna kvar på release av tidskriften Tecknaren och tillhörande mingel efter samtalet från kl 17.30.

TID: Torsdag 6 november kl 14-17
PLATS: Form/Design Center
ARRANGÖR: Hall of Femmes i samarbete med Kolla! presents Kolla! Talks
KOSTNAD: Ordinarie 200:-, medlem Svenska Tecknare: 150:-, student: 100:-. Biljetter finns på kolla.se