Hösterbjudande
Ett år med Svensk Form och tidningen Form för endast 499 kr (studentprenumeration 325 kr). På köpet: Exklusiva hörlurar från Molami (värde 1500 kr).
Ta del av erbjudandet här>>

Om Form
Form är en av de äldsta – möjligen den äldsta – facktidskrifterna i sitt slag, grundad som designtidning 1905. I dag kommer Form ut med sex nummer om året, med särskilt fokus på nordisk arkitektur och design. 2015 är ett speciellt år för Form, som inte bara fyller 110 år utan också har utsetts till det finaste av alla priser - nämligen Årets tidskrift.
I Form möter du branschens främsta skribenter och fotografer i Sveriges äldsta designtidskrift, grundad 1905. Forms journalistik är oberoende, partipolitiskt obunden och landets vassaste i sin genre.
Forms bevakningsområde täcker alla hörn av den nordiska formkartan. Från arkitektur och möbeldesign till textil, industridesign, konsthantverk och grafisk formgivning.

Som prenumerant på Form blir du också medlem i Svensk Form och får många bra och användbara förmåner. Läs mer om alla medlemsförmåner på Svensk Forms hemsida.